Dyskusja ogólna TYLKO w języku Polskim / Topic ONLY in Polish language

Witam.

Generalnie forum jest w języku angielskim i wydaje mi się że nie ma sensu robić osobnego w języku polskim.

Dlatego też przydało by się jedno miejsce … jeden wątek … gdzie osoby z Polski a mające problem z językiem angielskim mogły by porozmawiać :slight_smile:

Pozdrawiam

Piotr

Witam.

Moim zadniem to bardzo bobry pomysł.

Liczba użytkowników z PL na pewno będzie się szybko powiększała.

Pozdrawiam.

Marcin

co za różnica w jakim języku ważne aby się dogadać :slight_smile:

Chciałbym Was zapytać jakie są Wasze doświadczenia z zakupem drukarki. W którym sklepie Polski/Europejski/International dokonywaliście zakupów. Jaki był czas oczekiwania na przesyłkę oraz czy nie było problemów z odbiorem??

Może te informację okażą się przydatne dla osób mieszkających w Polsce a chcących zakupić drukarkę :slight_smile:

Really? I’m not allowed to post to this topic in English? :wink:

No :slight_smile: You have right to publish something in English in this topic. But is rather for people from Poland that doesn’t know English very well :smiley:

I know, I was just joking :slight_smile:

[quote name=pioo]Chciałbym Was zapytać jakie są Wasze doświadczenia z zakupem drukarki. W którym sklepie Polski/Europejski/International dokonywaliście zakupów. Jaki był czas oczekiwania na przesyłkę oraz czy nie było problemów z odbiorem??

Może te informację okażą się przydatne dla osób mieszkających w Polsce a chcących zakupić drukarkę :slight_smile:
[/quote]

Kupuj przez polskÄ… strone zortrax.pl czeka siÄ™ 4-6tyg jak wszystko dobrze idzie. Ja kupilem i narazie czekam od 07.02.2014.

Alo alo … przybywam nam coś społeczności Zortrax w Polsce??

Tak, przybywa :)

Pozdrawia nowy (od kilku dni) użytkownik M200

Hej Verv,

mozesz napisac kiedy zlozyles zamowienie i ile czekales? Mi zaraz zacznie leciec trzeci tydzien.

Pozdrawiam

Zamówiłem 28.03, a dostałem kilka dni temu, także udało się zmieścić w deklarowanych ośmiu tygodniach ;)

I taki termin sugerował bym założyć. 7-8 tygodni. Przyjdzie wcześniej to tylko sie cieszyć. Ale lepiej sobie nadziei nie robić.

Ktos w Australii dostal drukarke w ciagu 3 dni roboczych od zamowienia - to rozbudzilo nadzieje, ze juz nadazaja z zamowieniami na biezaco - jednak okazalo sie, ze to przez pomylke :)

Witam,

mi właśnie jutro mija 8 tygodni :) ale jeszcze nie dostałem wiadomości, że jest w drodze :(

Pozdrawiam wszystkich

Michał Monart

www.michalmonart.com