Error in z-code? - bug in 3D model

Hi,

This is a program (Z-Suite v.0.0.5) error or something wrong with 3D model?

http://www.thingiverse.com/thing:55732

juhmk6.jpg

zuies8.jpg

3467sci.jpg

looks fine to me: http://tinypic.com/r/210ekg3/8

Error in file..You can repair it using Netfabb basic.

I run into that  a lot with the new Z-Suite 0.0.5 there is a bug in the sofwear for shore .

I run into that  a lot with the new Z-Suite 0.0.5 there is a bug in the sofwear for shore .

Not a bug in Z-suite.. Bug in the STL file.. It is not a water tight model. Has missing faces.(really small ones) It came across as a surface in Spaceclaim. Not a solid.

Downloaded and checked on Netfabb, passed.

But not in Meshmixer. Applied the corrections and checked in Netfabb, little problems showed-up, corrected.

Here is the file: https://www.dropbox.com/s/lattzkt4bvbeh56/bumper%20%28repaired%29.stl

I run into that  a lot with the new Z-Suite 0.0.5 there is a bug in the sofwear for shore .

What software are you using to create the design?

Mike

Hello

I like to share that the new Z-suite 0.0.5 dose have a bug. After loading an STL file, the layer creation stopped at 96% for two hour.

Later I used the same file at the local 3-D print shop, and was working fine. I Use the software Ashlar-Vellum, Cobalt modeling,

(http://www.ashlar.com/3d-modeling/3d-modeling-cobalt.html), and Rhino 3-D. Not AL file are affected. 

Dr-J

@Dr-J - Z-Suite V0.0.5 have some bug with slicing models, this was fixed in new Z-Suite V0.0.6 which should be available today.

BR,

Rafal

			<strong>Z-Suite software for Windows*<span style="margin:0px;font-family:inherit;font-size:inherit;font-style:inherit;font-weight:inherit;color:rgb(11,214,177);">*</span></strong>
		
			v0.0.6
	<p>:D :D</p>

http://zortrax.com/downloads