OS X Yosemite

Curious if the Zsuite 9.1 will work with the Mac Yosemite OS yet?  I know it didn't work with the beta version of Yosemite.

Thanks

Z-Suite working on OS X Yosemite with MonoFramework 3.6.0

Thanks. I installed Yosemite but had to go to activity monitor app and open the processes and go into frameworks and manually start mono.framework and mono-sgen, but she works now. 

It seems with Mac I have to do that every few weeks for some odd reason. Just glad it works, now only if they can work the freezing bug out of Yosemite.  :wacko:   :unsure:

Z-Suite working on OS X Yosemite with MonoFramework 3.6.0

Can you give me the right link to download it?

Now I click on Z-Suite, jump on dock but never open…

Where"s the mistake?!?!

computer-Library-Frameworks-Mono.frameworks(open in new tab)-versions-3.6.0-bin-(mono-sgen) open

That is what seems to do it for me. 

But here is the download

http://sourceforge.net/projects/mono.mirror/files/Mono%203.6.0/MonoFramework-MRE-3.6.0.macos10.xamarin.x86.pkg/download

With me it does'n work ... I have done the steps but Z-Suite will not open ... look the video ... how can I fix ??!!??

[URL=http://it.tinypic.com/r/29moj2e/8]View My Video[/URL]

Have you tried to wait some more time in the state shown on video? From my experience, first run of Mono framework usualy takes more time and it looks the same as on your video, next runs should be fluet.

From other side, maybe you have installed more than one Mono versions on your machine, for example the newest and 3.6. In such case I guess that Z-Suite tries to run on newer.

Try to uninstall all Mono frameworks and install version 3.6 anew.

http://www.mono-project.com/docs/about-mono/supported-platforms/osx/#uninstalling-mono-on-mac-os-x

Have you tried to wait some more time in the state shown on video? From my experience, first run of Mono framework usualy takes more time and it looks the same as on your video, next runs should be fluet.

From other side, maybe you have installed more than one Mono versions on your machine, for example the newest and 3.6. In such case I guess that Z-Suite tries to run on newer.

Try to uninstall all Mono frameworks and install version 3.6 anew.

http://www.mono-project.com/docs/about-mono/supported-platforms/osx/#uninstalling-mono-on-mac-os-x

Work!!!! Thanks a lot!!!! :D :D :D