Problem with my extruder

Hi. I got a problem with my extruder. It is licking ABS from the top of the heating block. Can someone give me some advise how to fix that please. Or maybe need to be replace. https://www.dropbox.com/sc/amfoh8txbalznkh/ZhX3rQt7ud

Today 20:11:14

Send a mail to support, with these pictures. Thy will send a replacement piece, I think.

First time we see this kind if issue.

Thanks @pilou74. Already done so. Hope I get a replay soon. and replacement if it need be. :wink:

Good luck ! Let us know when you have news from zortrax.

@pilou74 Have receive email on the 4 match saying " Hello Greg, We’ll prepare a instruction how to solve this issue. Yo should get it after few hours.". The was 6 days ago and got nothing from them. Not happy. :frowning:

I am not surprised… ;(

Sorry for you. Resend an email. Again and again until they reply.

Already send 3 of them. and I’m getting sick off no getting any replay. It look like they don’t care any more. oh ye they got the deal with Dell. So why should they care now about the backers that got them here. Not professional at all.

Thanks @pilou74 for trying to support me through this :slight_smile:

[quote name=gregjag]Already send 3 of them. and I’m getting sick off no getting any replay. It look like they don’t care any more. oh ye they got the deal with Dell. So why should they care now about the backers that got them here. Not professional at all.

Thanks @pilou74 for trying to support me through this :slight_smile:
[/quote]

Greg, I’ve checked Support email, they sent you instructions on 04.03, your mail returned message.

This message was created automatically by mail delivery software.

A message that you sent could not be delivered to one or more of its recipients. This is a permanent error. The following address(es) failed:

gregjagla@xx.com

SMTP error from remote mail server after initial connection:


host [69.168.xxx.xx]: 554 5.7.1 [C14] Missing reverse DNS for 46.248.xxx.xx

------ This is a copy of the message, including all the headers. ------

(Exim 4.80.1)

(envelope-from <support@zortrax.com>)


id 1WCqNa-0007FG-O3


for gregjagla@xx.com; Tue, 04 Mar 2014 13:54:30 +0100

Support team sent agin 2 emails to you, unsuccessful…

I sent PM with link to the instructions.

Best Regards,

Rafal

Thanks Rafal. Not sure why support could not send the email to me. I have not have any problems with may email. I’m receiving everything so fare. Go your PDF. Thanks again Rafal grate job.

Hi @pilou74. Thanks to Rafal. He send me the instructions. As you have ask me to let you know what happen. Here is link for the instruction how to fix the problem i’m having. https://www.dropbox.com/s/90i2zacjmv5h67nc/Zortrax%30Print%20head%20instructions.pdf

Hi @pilou74. Thanks to Rafal. He send me the instructions. As you have ask me to let you know what happen. Here is link for the instruction how to fix the problem i’m having. https://www.dropbox.com/s/90i2zacjmv5h67nc/Zortrax%30Print%20head%20instructions.pdf

Those are great directions. Very well documented with pictures.

Those are great directions. Very well documented with pictures.

Thank you for sharing, Greg. That could be useful to us if it happens.

This should be put as a sticky note or tutorial.

Thanks

Thank you for sharing, Greg. That could be useful to us if it happens.

This should be put as a sticky note or tutorial.

Thanks

[quote name=pilou74]Thank you for sharing, Greg. That could be useful to us if it happens.

This should be put as a sticky note or tutorial.

Thanks
[/quote]

We still prepare a huge documentation, it is almost done. This instructions is only a working version.

Best Regards,

Rafal

[quote name=pilou74]Thank you for sharing, Greg. That could be useful to us if it happens.

This should be put as a sticky note or tutorial.

Thanks
[/quote]

We still prepare a huge documentation, it is almost done. This instructions is only a working version.

Best Regards,

Rafal